julbord04_3000.jpg

STANNA HEMMA OCH FIRA  JULEN

MED KOLLEGORNA

Bokar ni vårt digitala julbord levereras vår goda julmat fint förpackat tillsammans med en hyacint hem till alla medarbetare i god tid med tydliga instruktioner. Ni äter tillsammans samtidigt som ni är uppkopplade mot Zoom eller den digitala mötesplattform som ni är vana vid. Där kan ni välja mellan ett 20-tal olika juliga bakgrunder och höra julmusiken flöda från en av våra speciellt framtagna spellistor som finns på Spotify. Är ni en större grupp eller vi krydda er julfest med ett ett mer ambitiöst innehåll kan du välja mellan paketen Tripp, Trapp eller Trull beroende på om du önskar artister, inspirationstalare eller annat som kan lyfta ert julfirande.

Transporter

Vi transporterar vår mat direkt hem till era medarbetare. Det är mycket viktigt för oss att maten håller högsta klass även när den anländer till mottagaren, därför har vi begränsat leveranssträckan. Kostnaden för transporten beror på var i Stockholm medarbetaren bor. Innerstad, närförort och ytterförort. Vi kan även leverera till orter längre bort med en yttre gräns kring Norrtälje, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och Nynäshamn. Här beror kostnaden på hur många som bor på respektive ort. Om ni har större kontor på andra orter såsom Göteborg och Malmö så har vi lokala samarbeten där.

Tripp_1080.jpg

TRIPP-vårt grundpaket

Vi levererar vår goda julmat i fina förpackningar i återvunnet material tillsammans med lite julpynt hem till alla medarbetare i god tid. Leveransen hem till alla medarbetare sker hållbart med bud. Priset inkluderar digitala bakgrunder och spellistor på Spotify. I paketet finns det tydliga instruktioner om hur du värmer maten samt Paketen inkluderar inte dryck. Det här ingår i Tripp:

  • Julmiddag eller jullunch i snygga förpackningar i återvunnet material. Se hela julmenyn här.

  • Julblomma

  • Julbakgrunder till Zoom och julig spellista på Spotify

  • Transport hem till respektive medarbetare (offereras separat)

  • OBS, själva mötet håller ni själva på den plattform för digitala möten som ni är vana vid. Önskar ni en tekniker kan vi ordna det mot en mindre kostnad.

  • Paketet Tripp kan kompletteras med julklapp, dryckespaket och digitala aktiviteter

trapp_1080.jpg

TRAPP - vårt mellanpaket

Trapp innehåller allt som ingår i grundpaketet men om ni vill skapa en extra krydda till er julfest kan vi även erbjuda tilläggspaket som en direktsänd julkonsert samt föreläsningar med talare. Artister som Jakob och Lisa Stadell, Hanna Hedlund och Martin Stenmark samt inspirerande, peppande och hoppingivande specialframtagna föreläsningar perfekta för julfesten, med några av Sveriges bästa talare som Frida Boisen, Tobias Karlsson, David Stiernholm, Annika R Malmberg och Christina Stielli, från TALARNAS, Sveriges första hållbara talarförmedling. Då går också en del av arvodet till att hjälpa barn till utbildning och framtid i en annan del av världen.

trull_1080.jpg

TRULL - extra allt

Vill ni gå all in med artister, talare och ha VD´n eller ledningsgruppen som konferencier à la Arne Weise? Då ordnar vi det via en studiosändning så alla medarbetare kan ta del av en riktigt proffsig julbordsupplevelse. I studiosändningen kan vi inkludera inspirationstalare, musikunderhållning och annat som traditionellt brukar finnas på en julfest.